' Point Of View: Κλείσε τα μάτια και δες!

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Κλείσε τα μάτια και δες!


                        When you cease to dream, you cease to live...


Ήρθε λοιπόν και η σειρά μου να σας καλωσορίσω στο Point of View Magazino, με ένα άρθρο που ελπίζω να ευαισθητοποιήσει κάθε άνθρωπο με όνειρα, ακόμα και αυτούς που δεν κάνουν ή που τα βλέπουν στην παρούσα φάση να γκρεμίζονται.

Όλοι οι νέοι προβληματιζόμαστε, αγωνιζόμαστε και πάνω απ’ όλα προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε και να επιβιώσουμε σε μια αποδιοργανωμένη κοινωνία, που συνεχώς μας κλείνει τις πόρτες.

Πρέπει να είμαστε δυνατοί ξεχνώντας για λίγο τις αδυναμίες μας. Σε μια πολιτεία χαοτική, πρέπει να δυναμώσουμε για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Άλλωστε, γι’ αυτά ελπίζουμε, γι’ αυτά ζούμε. Ένας νέος χωρίς όνειρα δε στηρίζεται στα πόδια του, δε βλέπει μπροστά και γίνεται εύκολα χειραγωγήσιμος. Πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας, ώστε να δημιουργήσουμε τον κόσμο που έχουμε φανταστεί. Τον όσο το δυνατόν ιδανικότερο κόσμο. Όμως, κάθε αγώνας και μία θυσία!

Αρχικά προβληματίσου. Κοίταξε γύρω σου. Έπειτα ονειρέψου! Πολλοί ίσως σε παρεξηγήσουν, σε πουν ονειροπόλο. Αυτοί χάνουν. Ξέρεις γιατί; Γιατί εσύ με τη θέληση που κρύβεις μέσα σου μπορείς να κάνεις πολλά. Αυτοί όχι. Ίσως να μην μπορέσουν ποτέ. Λοιπόν τί λες; Θα κλείσεις τα μάτια;

Ακολούθησε τα όνειρά σου...

Ειρήνη Βαρυτιμιάδου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου