' Point Of View: Γεύση Χριστουγεννιάτικης Αθήνας (pics)

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Γεύση Χριστουγεννιάτικης Αθήνας (pics)



Αν και όχι τόσο χριστουγεννιάτικος προορισμός, η Αθήνα πάντα τραβάει τα βλέμματα, αφού καταφέρνει με τον ιδιαίτερο στολισμό και τις αξιοζήλευτες εκδηλώσεις της, να χαρίζει στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της το πιο κατάλληλο γιορτινό κλίμα.

Από την κεντρική πλατεία του Συντάγματος, με το μεγάλο και υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, κατευθυνόμαστε προς τον ξακουστό εμπορικό πεζόδρομο της Ερμού, με τις γιορτινές, γεμάτες λαμπάκια βιτρίνες. Ενώ, ο κόσμος γύρω, κάνει τις τελευταίες αγορές του για το ρεβεγιόν και διαλέγει δώρα για τους αγαπημένους του, ταλαντούχοι μουσικοί "του δρόμου" προσφέρουν μια χαρούμενη και λίγο πιο συντροφική νότα με χριστουγεννιάτικα ή jazz κομμάτια.  


Η βόλτα αυτή συνεχίζεται, για έναν καφέ στο Μοναστηράκι και στα μικρά στενάκια του Ψυρρή. Αυτές οι μικρές γειτονιές της Αθήνας είναι που την κάνουν αλησμόνητη, και ένας λόγος περισσότερο όταν όλα τα σοκάκια σφύζουν από ζωντάνια, χαμόγελα και όμορφη ενέργεια. 
Από την άλλη μεριά, εκτός από το κέντρο της πρωτεύουσας και όλο το γιορτινό κλίμα που εκπέμπει, υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις τις εορταστικές ημέρες σε αυτήν, που σπάνια θα νιώσεις να σου λείπει κάποιο χιονοδρομικό, ή γενικότερα ένας ξεκάθαρα χριστουγεννιάτικος προορισμός. Δραστηριότητες και εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους κατακλύζουν την πόλη σε κάθε γωνιά της όπως πρώτα από όλα το Christmas Factory που βρίσκεται στο Γκάζι, συναυλίες της Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων και όχι μόνο, παγοδρόμια και πάρα πολλά ακόμη δρώμενα, τα οποία στόχο έχουν την δική μας ψυχαγωγία. 

Εμείς, η ομάδα του Point Of View Magazino, σας ευχόμαστε να κάνετε αυτό που σας κάνει περισσότερο χαμογελαστούς και ευτυχισμένους, να περάσετε υπέροχες και όμορφες γιορτές γεμάτες υγεία, αγάπη, ελπίδα και φιλανθρωπία. Καλό είναι τέτοιες μέρες να μπορέσουμε και εμείς με την σειρά μας να προσφέρουμε σε κάθε άνθρωπο εκεί έξω την "ζεστασιά της ψυχής μας" καθώς και το δικαίωμα που έχει να ζήσει ανθρώπινα τα Χριστούγεννα. 

Ctefanie Kour

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου