' Point Of View: Τρίποντα αγάπης και αλληλεγγύης από Pressing Team και Εθνική Κωφών! (pics&vid)

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Τρίποντα αγάπης και αλληλεγγύης από Pressing Team και Εθνική Κωφών! (pics&vid)


Με όχημα τον Αθλητισμό και σύνθημα την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή η Pressing Team και η Εθνική Ομάδα Κωφών, με την πολύτιμη υποστήριξη του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Ν. Σμύρνης, έδωσαν έναν αγώνα μπάσκετ την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γήπεδο «Αρτάκης» για την υποστήριξη της Οικογενειακής Μονάδας Προστασίας Παιδιού «Ο Άγιος Πολύκαρπός».

Οι παίκτες των δυο ομάδων χάρισαν σπάνιες στιγμές αγάπης και αλληλεγγύης σε έναν αγώνα όπου νικητής ήταν η συμμετοχή και η αποστολή να μοιραστούν πολλά χαμόγελα στα παιδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Την εκδήλωση προλόγισε η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ν. Σμύρνης, Ιωάννα Καριοφύλλη.

Στο ημίχρονο του αγώνα, η Pressing Team, όπως ονομάζεται η ομάδα που ηγείται της καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό», βράβευσε την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών για την προσφορά της στο σύνολο του αθλητισμού των Κωφών και ιδιαίτερα την Γυναικεία ομάδα, που το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σαμψούντας.
Επιπλέον, χάρισε στα παιδιά του «Άγιου Πολύκαρπου» μια φανέλα με τις υπογραφές όλων όσοι έλαβαν μέρος στον αγώνα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα παιδιά να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, στέλνοντας πολλά μηνύματα πως μια μπάλα μπορεί να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο.  

Οι συνθέσεις:

Μικτή Εθνικής Κωφών (Διονύσης Γαζής - Αθηνά Ζέρβα - Μάρθα Αργυρίου)
Ανθή Χαϊνά, Στεφανία Πατέρα, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Ραφαήλ Πεταλάς, Γιώργος Τσαγκαράκης, Μιχάλης Απτόσογλου, Βασίλης Βιντζηλαίος, Γιώργος Γαζής, Ταξιάρχης Ντάσκας

Pressing Team (Κωνσταντίνος Συγγούνας - Άγγελος Τσίκληρας)
Σεβαστή Βρακατσέλη, Μαριλένα Γρίσπου, Έλενα Μαυραγάνη, Κατερίνα Δελή, Γιώργος Αράπογλου, Θωμάς Βασιλάκης, Κυριάκος Μελίδης, Γιώργος Πετρίδης, Νίκος Παγιωτέλης, Γιάννης Παναγιωτόπουλος, Νίκος Καραβάσιος

Διαιτητές: Παναγιώτης Ντάβαρης - Κωνσταντίνος Μουζάκης

Κριτές: Τζουνόπουλος Νεκτάριος - Σπυριδούλα Κούρτη

Ο αγώνας βιντεοσκοπήθηκε και ανέβηκε στο κανάλι της καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό» στο youtube, σε περιγραφή του Υπευθύνου Ακαδημιών Γυναικείου Μπάσκετ του Πορφύρα, Δημήτρη Αναγνώστου και του Αντιπροέδρου της Νίκης Λευκάδας, Μάριου Περδικάρη, οι οποίοι αποδέχθηκαν αμέσως την πρόσκληση της Pressing Team και έδωσαν… ρεσιτάλ από τα δημοσιογραφικά θεωρία του γηπέδου. 

Το βίντεο του αγώνα στο κανάλι της καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό» στο Υoutube:



H καμπάνια «Pressing στον Αθλητισμό» στο Facebook


Οι επόμενες δράσεις της καμπάνιας θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών. Με όχημα τον Αθλητισμό, μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Σας καλούμε όλους να αξιοποιήσουμε τον αθλητισμό για μια καλύτερη ζωή!

Με εκτίμηση,
Γιώργος Αράπογλου - Θωμάς Βασιλάκης – Σεβαστή Βρακατσέλη / Συντονιστές Καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό» 6945048255 |  | 6939959106  |  | 6946702222 | pressinggwb@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου